Bli uppslukad av Star Wars i film och merch

De flesta har nog hört talas om Star Wars och trots det är det fortfarande många som inte har sett filmerna. Om du är en av de som inte har sett filmerna är det dags att börja! Det är ingen slump att denna otroliga franchise lyckats bli så populär bland barn och ungdomar.

En av de populäraste karaktärerna i Star Wars är numera den kloka Baby Yoda som är en av figurerna i TV-serien The Mandalorian, som utspelar sig i Star Wars universum. Varför inte låta dig bli inspirerad och skaffa dig en uppsättning baby Yoda merch? Hos GameLoot har du 43 olika produkter inom Baby Yoda-merch som du kan välja mellan. En spännande produkt är exempelvis ”The Mandalorian, Figur med Ljud” för endast 499 kronor – en fantastisk rabatt på 240 kronor från ursprungspriset på 739 kronor. Du kan koppla ihop figuren med din mobil och den kan spela upp både ljud och musik. Passa på att filma den och ladda upp till YouTube!

Star Wars är som sagt omåttligt populärt av en anledning, vilket beror på följande orsaker:

  • Filmerna är bra och unika.
  • Filmerna var revolutionerande och fick omedelbart många fans.
  • Musiken i filmerna är episk.

Topp 3 anledningar

1. Filmerna är bra och unika – Den ursprungliga Star Wars-trilogin är underbar och det är inte bara fansen som tycker det. Professionella filmkritiker har berömt filmerna för deras karaktärer, innovation och unika stil. Dessutom är filmerna med sina otroliga landskap och rymdscener utan tvekan vackra att titta på.

2. Filmerna var revolutionerande och fick omedelbart många fans – Mycket sällan kan en enda film ha så stor inverkan på filmindustrin. Det finns ett fåtal filmer som har lyckats med detta såsom Citizen Kane (1941), Wizard of Oz (1939) och Borta med vinden (1939). Dessa filmer gjorde en stor inverkan tack vare innovativa tekniker och riskabla drag. Samma sak gäller Star Wars där tekniken som skapades blev ett trendbrott i filmindustrin och i hur framtidens filmer skulle produceras.

3. Musiken i filmerna är epsik – Alla kan känna igen den storslagna musiken från Star Wars som till exempel ”The Imperial March” och ”Duel of the Fates”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PublishNews